• Punjač olovnih akumulatora ALCT 6-24/10 ANSMANN 1706

Punjač olovnih akumulatora ALCT 6-24/10 ANSMANN 1706

Još nije rangiran Napišite recenziju
RSD: 10.000 Din
Ex Tax: RSD: 8.333 Din
Raspoloživost:
Na lageru
Tip:
PU-1706
Prodavac:
ANSMANN

  • Besplatna dostava laptop baterija

  • Garantujemo povraćaj novca

Punjač olovnih akumulatora ALCT 6-24/10 ANSMANN

ALCT 6-24 / 10 je potpuno automatski punjač pogodan za održavanje, olovnih baterija izlaznog napona 6, 12 ili 24 V Nakon povezivanja uređaj automatski detektuje izlazni napon povezanog akumulatora i pali odgovarajuće LED indikatore na displeju. Ako je baterija potpuno prazna, punjač se automatski prebacuje da režim osvežavanja i puni bateriju impulsnim punjenjem dok se ne postigne dovoljan napon da bi se nastavio normalan proces punjenja.

U zavisnosti od napona može se izabrati struja punjenja od 1, 5 ili 10 ampera, pa akumulatori mogu da se pune veoma brzo a manje baterije za motocikle mogu da se pune bezbedno.

Bez ručnog podešavanja ALCT 6-24 / 10 će puniti sa podrazumevanom strujom punjenja od 1 amp. Na niskim temperaturama ispod 5 ° C na hladnom režimu temperature (opciono) osigurava se da će akumulator biti potpuno napunjen do 100% uprkos vremenskim uslovima. Jasan prikaz daje pouzdane informacije o različitim postavkama, kao i trenutno stanje napunjenosti baterije (35-70-100%).

U slučaju neispravne baterije pali se "FAULT" dioda i punjenje prestaje. Proces punjenja je optimizovan posebnom tehnologijom punjenja. Kada je akumulator - baterija potpuno napunjena punjač se automatski prebacuje na lagano punjenje, kako bi se osiguralo da akumaltor - baterija nisu više opterećeni.

Baterije za motore, motorne čamce i kosilice mogu ostati povezani za duži vremenski period (npr tokom zime) kako bi osigurali da su oni uvek spremni za upotrebu kada god su potrebne. Dizajniran za kontinuirano napajanje baterija strujom ALCT 6-24 / 10 može da se ostane priključen na akumulator bez prekida i drži bateriju potpuno napunjenu, čak i ako se baterija se puni / prazni istovremeno. To znači da je baterija uvek dostupna u punom kapacitetu. Ako baterija ne pokreće vozilo ALCT 6-24 / 10 ima ugrađenu automatsku podršku startovanja. Kada su punjač i baterija povezani na izvor napajanja i punjač otkrije pokušaj pokretanja motora, automatski obezbeđuje najviši dostupnu struju.

Za maksimalnu bezbednost punjač olovnih akumulatora je opremljen elektronskom zaštitom od kratkog spoja i obrnutog polariteta. Zahvaljujući svojim mnogobrojnim KARAKTERISTIKAMA ALCT 6-24 / 10 obezbeđuje sigurno i dosledno punjenje optimalne performanse i dugo trajanje baterije.

Tehničke specifikacije

  • Za punjenje olovnih akumulatora i suvo punjenih olovnih akumulatora ( baterija )
  • Izlaz: 6V - 1A, 12V - 1A/ 5A/ 10A  , 24V - 1A / 5A
  • Od 4.5Ah do 240Ah
  • Kontrola struje punjenja: DA
  • Trickle punjenje: DA

 

UPUTSTVO ZA RUKOVANJE:

PDFdugme

Tagovi:

Napišite recenziju