Informacije o dostavi

Informacije o dostavi

Dostava naručenih proizvoda na teritoriji Srbije
Korisnik prilikom naručivanja u zavisnosti od mesta gde se nalazi ima sledeće mogućnosti dostave:
- Dostava brzom poštom - ovo je izbor po defaultu i važi na teritoriji cele Srbije.
Dostavu naručenih proizvoda vršimo AKS i CITY EXPRESS brzom poštom prema po sistemu danas za sutra. ( uobičajeno je danas za sutra - osim u dane vikenda i praznika, pošto ne vrše dostavu vikendom)
- Cena dostave je trenutno 300 dinara ( uračunat PDV ) po paketu, što se automatski uračunava u SUMU za plaćanje prilikom naručivanja proizvoda.
NAPOMENA: Ukoliko korisnik ima ugovor sa drugom službom, prilikom naručivanja proizvoda, može u napomenama tražiti dostavu tom službom. U tom slučaju će se u računu, uračunata cena dostave oduzeti a kupac će plaćanje dostave rešiti sa svojom dostavnom službom.
 

- Preuzimanje u radnji - izbor koji imaju korisnici iz Nišavskog okruga, odnosno svi korisnici koji se odluče da na ovaj način preuzmu robu. Za korisnike koji nisu u Nišavskom okrugu, a odluče da na ovaj način preuzmu robu, potrebno je da u napomeni to i navedu. U tom slučaju će se u računu, uračunata cena dostave oduzeti, a kupac će preuzeti robu u prodavnici.


- Za laptop baterije, dostava je besplatna.
- Za sve ostale proizvode, ako suma porudžbine prelazi 8000 dinara, dostava je besplatna.

Dostava naručenih proizvoda van teritorije Srbije
Za dostavu koristimo službu POŠTE SRBIJE, prema njihovom cenovniku ( proračun se vrši automatski prilikom unosa zemlje u koju se šalje paket a na osnovu težine paketa ) na Checkout ( KASA ) stranici.