Politika privatnosti

Politika privatnosti

"Telit Power doo" štiti i poštuje privatnost klijenata koji koriste njegove usluge. Informacije koje Vas mogu pojedinačno identifikovati ne otkrivaju se trećim licu bez vašeg izričitog pristanka.

1. Sakupljanje i upotreba informacija 
Kada se registrujete kao klijent www.telit.co.rs, od Vas se traži da kroz formu registracije date svoje podatke (Firma koju predstavljate, Ime i prezime, adresu, broj telefona, email adresu) kao i još neke podatke koji "Telit Power doo", služe isključivo u cilju unapređenja usluga. 
Tokom naručivanja, svi ovi podaci, zajedno sa porudžbinom služe u svrhu pripreme i dostave naručenih proizvoda i njima rukuju samo radnici "Telit Power doo". 
Ove informacije se ni u kom slučaju ne iznose i sa njima se ne upoznaju treća lica.

2.Otkrivanje i deljenje informacija 
"Telit Power doo" ne iznajmljuje, prodaje ili deli Vaše lične informacije sa drugim ljudima ili firmama.
Međutim, imajte na umu da će "Telit Power doo" dati određene lične informacije o Vama ako je to potrebno radi nesmetanog zakonskog procesa kao što su nalog za pretres, sudski poziv, naredba suda ili ako "Telit Power doo" veruje da je neophodno podeliti informacije da bi se istražile, sprečile ili preduzele akcije u vezi sa ilegalnim aktivnostima, prevarama na koje se sumnja ili ako je to iz nekog drugog razloga zakonski potrebno.

3.Bezbednost sajta 
Zaposleni u "Telit Power doo" shvataju Vaše privatne podatke veoma ozbiljno. 
Pristup Vašim ličnim podacima je ograničen na lica koja rukuju sajtom i obezbeđuju procesuiranje vaše porudžbine. Vaši podaci za logovanje su zaštićeni 128 bitnim šifriranjem i njih samo vi znate. U slučaju da ste zaboravili vašu lozinku, Program na vaš zahtev automatski generiše i šalje vam emailom novu lozinku. 
Molimo Vas da obezbedite zaštitu vaših podataka za logovanje i da nikoga sa istom ne upoznajete. Po završetku rada, ako ste se logovali, molimo Vas da se isto tako i odjavite, kako neko nepozvan ne bi mogao u Vaše ime da vrši naručivanje proizvoda.

4.Ispravka/ Ažuriranje vaših podataka 
Pošto se registrujete ili logujete kao već registrovani klijent, možete pregledati i menjati vaše lične podatke, vašu lozinku, i pregledati status vaših ranijih porudžbina. 
U slučaju da želite da deaktivirate Vaš nalog, molimo Vas da kontaktirate administratora preko Kontakt forme ili putem email-a i da podnesete Vaš zahtev za deaktiviranjem naloga.

5.Komunikacija 
Ukoliko prilikom registracije izaberete da primate naša obaveštenja, povremeno ćete dobijati email poruke sa obaveštenjima o novim i određenim proizvodima za koje ste zainteresovani.
Ove email poruke neće sadržati reklamne poruke. 
Ukoliko se odlučite da ne primate ove email poruke, preko Moj nalog izbora imate mogućnost da štikliranjem ili brisanjem ček boksa vršite izbor da li želite ili ne da budete obaveštavani.

6.Zaštita poverljivih podataka o transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

7.Pitanja i predozi
U cllju unapređenja sajta, njegove funkcionalnosti i unapređenja naše saradnje, Vaša pitanja ili predlozi su dobrodošli i iste možete poslati preko kontakt forme ( kliknite ovde ) ili na našu email adresu administratora: 
E-mail: Administrator